letci i plakati

- 16 dana aktivizma - protiv nasilja nad ženama

 

- Zašto su nijeme? Zašto ih nema?

 

 • Povećajte svoje izglede na tržištu rada

  Osmišljen je u sklopu projekta "Utiranje puta od siromaštva i nasilja ka emocionalnoj i financijskoj stabilnosti" koji se provodi uz financijsku podršku Europske unije. Osnovni cilj projekta je uključivanje dugotrajno nezaposlenih žena žrtava obiteljskog nasilja korisnica socijalne pomoći na tržište rada.

  >>>

 • Putevima diskriminacije

  Letak – poster Putevima diskriminacije tiskan je kao dio projekta "Podizanje lokalnih glasova na nacionalnu razinu: putokazi ka učinkovitoj implementaciji antidiskriminacijskog zakonodavstva na lokalnoj i nacionalnoj razini". Projekt je realiziran zahvaljujući Europskoj uniji i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva.

  >>>

 • Letak - pravno i psihološko savjetovalište

  Letak za pravno i psihološko savjetovalište, tiskan je u sklopu projekta Slušam, čujem, razumijem 2009. Godine uz financijsku potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

  >>>

 • Ne želim živjeti u nasilju

  Preklopni letak Ne želim živjeti u nasilju - sadrži sve važnije adrese i telefone institucija i udruga koje se bave zaštitom žrtava nasilja. Tisak letka omogućio je Gradski ured za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje i Povjerenstvo za zaštitu od nasilja u obitelji Grada Zagreba.

  >>>

 • Bez žena više ne može

  Bez žena više ne može! – demokratski minimum 40% žena aktivno u političkom odlučivanju. Letak je tiskan u okviru zajedničkog projekta koji su provodili Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Vukovarsko-srijemske županije i B.a.B.e., a s ciljem ostvarivanja ravnopravnije participacije žena na lokalnim izborima 2009.

  >>>

 • Sutra je novi dan - Sigurna kuća Vukovarsko-srijemske županije

  Sutra je novi dan – Sigurna kuća Vukovarsko-srijemske županije – letak tiskan povodom otvaranja skloništa za žene žrtve nasilja, a u sklopu projekta "Tkanjem vlastite budućnosti – zajednički gradimo cestu prema životu bez nasilja". Materijal je nastao uz financijsku potporu Europske unije.

  >>>

 • Tkanje vlastite budućnosti

  Letak Tkanjem vlastite budućnosti – zajednički gradimo cestu prema životu bez nasilja prikazuje glavne aktivnosti projekta koji se provodio u Vukovarsko-srijemskoj županiji s ciljem razvoja modela poticanja ženskog poduzetništva. Projekt je realiziran uz financijsku podršku Europske komisije, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Vukovarsko-srijemske (...)

  >>>

 • Trkom u EU

  Letak Trkom u EU je tiskan u sklopu projekta "Otkrivanje nepoznatih strana Europske unije – vodič kroz labirint ključnih uredbi i propisa koji utječu na naše živote" , uz financijsku podršku Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj iz PHARE programa.

  >>>

 • Silovana 2006.

  Silovana – letak tiskan povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 2006., u sklopu kampanje 16 dana aktivizma.

  >>>

 • Vrijednosti vrednota - civilno društvo i hrvatska demokratizacija

  Vrijednosti vrednota - civilno društvo i hrvatska demokratizacija , u letku su prikazani neki od rezultata istraživanja Doprinosi organizacija civilnog društva jačanju demokracije koje su B.a.B.e. provodile u 2006. godini. Letak je tiskan uz financijsku potporu USAID.

  >>>