babe@babe.hr
+385 1 4663 666

Uključi se

Pojedinci
Poduzeća

Pojedinci

Vašom donacijom možete pomoći žrtvama obiteljskog nasilja i drugih oblika kršenja ljudskih prava. Naše savjetovalište na godišnjoj razini pruža 2000 pravnih i psiholoških savjetovanja osobama u potrebi, a Sigurna kuća udruge B.a.B.e. utočište je i zaštita ženama i djeci u najtežim situacijama kada im je potrebno sklonište od nasilnika. Vašom donacijom omogućavate nam kontinuirano pružanje zaštite, savjeta i podrške.Pružite podršku jednokratnom donacijom – skenirajte 2D kod i sami odaberite iznos Vaše donacijeUplata na IBAN račun udruge B.a.B.e.  

B.a.B.e., Budi aktivna. Budi emancipiran.,
Selska cesta 112a,
10000 Zagreb
Raiffeisen Bank Austria 
IBAN: HR8324840081100866793

SWIFT adresa: RZBHHR2X (za uplate iz inozemstva)

Skeniraj za  uplatu!

Forma za registraciju
Registracija

Poduzeća

Društveno odgovorno poslovanje (DOP) postao je neizostavan dio poslovanja tvrtki u 21. stoljeću.
Pored ostvarivanja poslovnih ciljeva, važno je pridonositi i ciljevima šire zajednice u kojima tvrtke posluju.
Pred društvom u Republici Hrvatskoj stoji jedan vrlo važan cilj – ostvarenje nulte stope tolerancije nasilja i društvene ravnopravnosti u čijem je temelju - ravnopravnost spolova.Naše savjetovalište na godišnjoj razini pruža 2000 pravnih i psiholoških savjetovanja osobama u potrebi, a Sigurna kuća udruge B.a.B.e. utočište je i zaštita ženama i djeci u najtežim situacijama kada im je potrebno sklonište od nasilnika.Podržite kontinuirano pružanje zaštite, savjeta i podrške.Postanite naš partner u ostvarenju jednog od najvažnijih ciljeva našeg društva.
Surađujmo na dobrobiti zajednice i na obostrano zadovoljstvo.
Javite nam se na babe@babe.hr

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram