8. prosinca 2018.

Poziv na konferenciju za medije povodom Međunarodnog dana ljudskih prava

Kuća ljudskih prava Zagreb, B.a.B.e., Centar za mirovne studije, Zelena akcija i BRID vas pozivaju na konferenciju za medije povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava koja će se održati u ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine s početkom u 9 sati u prostoru Gelarije Nova, Ulica Nikole Tesle 7, Zagreb.

Povodom obilježavanja 70-te godišnjice usvajanja Opće deklaracije o ljudskim pravima na konferenciji će o važnosti Deklaracije te najvećim izazovima i problemima koji priječe puno ostvarivanje i poštivanje ljudskih prava u Hrvatskoj govoriti:

• Ivan Novosel, Kuća ljudskih prava Zagreb

• Sara Lalić, Centar za mirovne studije

• Svjetlana Knežević, B.a.B.e.

• Željka Leljak Gracin, Zelena akcija

• Ana Vračar, BRID