babe@babe.hr
+385 1 4663 666

26. svibnja 2011.

Pozivamo vas na tribinu "Prevencija nasilja u školama"

Pozivamo vas  na javnu tribinu "Prevencija nasilja u školama" koja će se održati  u prostorijama  Kuće ljudskih prava,  Selska cesta 112 c, Zagreb,  30.5.2011. god., s  početkom u  11. 00 sati.

Tribina se organizira u sklopu programa Savjetovalište za prevenciju, medijaciju i suzbijanje svih oblika nasilnog ponašanja u obitelji te projekta Slušam, čujem, razumijem. Osim stručnog predavanja o posljedicama međuvršnjačkog nasilja na djecu, biti će prezentirana i naša iskustva vezana za provođenje projekta.

Pozivamo vas, da sudjelujete na ovoj važnoj tribini i time doprinesete našim naporima uklanjanja svih oblika nasilja i pokušaju da djeci i mladima osiguramo što sretnije i bezbrižnije djetinjstvo.

Posljednje

4. travnja 2024.
Tematska sustavna podrška - usklađivanje privatnog i poslovnog života

03. travnja 2024. pet je udruga potpisalo sporazume s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za uključivanje u Tematske sustavne podrške za pet tematskih područja koja će biti značajna za razvoj hrvatskog društva u narednom periodu od četiri godine. Novi projekt udruge B.a.B.e. u okviru Tematske sustavne podrške odnosi se na usklađivanje privatnog i poslovnog života […]

Više
8. ožujka 2024.
Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena slavi postignuća i doprinos žena ekonomskom, socijalnom, kulturnom i političkom životu te služi kao podsjetnik na sva ona još uvijek zatomljena i osporavana ljudska prava.

Više
7. ožujka 2024.
Pokrenuta je nacionalna kampanja podizanja svijesti o online nasilju prema ženama u sklopu projekta SURF AND SOUND 2.0

Udruga B.a.B.e. i Agencija za elektroničke medije pokrenuli su nacionalnu kampanju podizanja svijesti o online nasilju prema ženama u sklopu projekta SURF AND SOUND 2.0.

Više
5. ožujka 2024.
Najava kampanje podizanja svijesti o online nasilju nad ženama u sklopu projekta SURF AND SOUND 2.0

U srijedu 6. ožujka 2024. održat će se skup koji će označiti početak nacionalne kampanje provođene u sklopu projekta SURF&SOUND 2.0, usmjerenog suzbijanju i prevenciji online nasilja nad ženama.

Više
VIJESTI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram