babe@babe.hr
+385 1 4663 666

16. svibnja 2023.

Poziv za volontere/ke

Udruga B.a.B.e. poziva osobe zainteresirane za volontiranje na SOS telefonu da se prijave za volonterski program. Volontiranje na SOS telefonu podrazumijeva davanje pravnih informacija osobama koje odluče zatražiti besplatnu pravnu pomoć putem naše linije. Samom početku volonterskog angažmana prethodi edukacija tijekom koje će svaki/a volonter/ka primiti sve potrebne informacije za kvalitetno i odgovorno savjetovanje te će se upoznati s problemom nasilja i potrebama žena žrtava nasilja, s naglaskom na starijim ženama.

Ako prepoznaješ vrijednosti volontiranja i želiš iskoristiti dio svog slobodnog vremena kako bi pomogao/la drugima, ti si prava osoba za naš tim! Svoju prijavu pošalji na našu mail adresu babe@babe.hr, s naznakom "Za volontiranje" do 23. svibnja 2023. godine.

Prva edukacija za volontere/ke održat će se 25. svibnja 2023. godine, putem aplikacije ZOOM, a s početkom u 13 sati. Sudjelovanje na edukaciji ne obvezuje na volontiranje stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se jave, uključujući i one koji ne mogu odvojiti dodatno vrijeme za volontiranje, ali žele produbiti svoje znanje o predmetnoj temi. Ukoliko želite samo sudjelovati na edukaciji, molimo da se javite na mail adresu petra.kontic@babe.hr, s naznakom „Za edukaciju“ do 23. svibnja 2023. godine.

Posljednje

22. travnja 2024.
Zahvala na donaciji

Ovim putem zahvaljujemo firmi VuMedi d.o.o. i njenim djelatnicima koji su prepoznali rad naše udruge te odlučili svojom velikodušnošću uveseliti naše korisnike skloništa, žene i djecu koja su se našla u teškoj životnoj situaciji i kada im je podrška i pomoć najpotrebnija oni su omogućili da se ne osjećaju zaboravljeno. Veliko hvala žele Vam djelatnice […]

Više
4. travnja 2024.
Tematska sustavna podrška - usklađivanje privatnog i poslovnog života

03. travnja 2024. pet je udruga potpisalo sporazume s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva za uključivanje u Tematske sustavne podrške za pet tematskih područja koja će biti značajna za razvoj hrvatskog društva u narednom periodu od četiri godine. Novi projekt udruge B.a.B.e. u okviru Tematske sustavne podrške odnosi se na usklađivanje privatnog i poslovnog života […]

Više
8. ožujka 2024.
Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena slavi postignuća i doprinos žena ekonomskom, socijalnom, kulturnom i političkom životu te služi kao podsjetnik na sva ona još uvijek zatomljena i osporavana ljudska prava.

Više
7. ožujka 2024.
Pokrenuta je nacionalna kampanja podizanja svijesti o online nasilju prema ženama u sklopu projekta SURF AND SOUND 2.0

Udruga B.a.B.e. i Agencija za elektroničke medije pokrenuli su nacionalnu kampanju podizanja svijesti o online nasilju prema ženama u sklopu projekta SURF AND SOUND 2.0.

Više
VIJESTI
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram